Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aankoop en overeenkomst welke wordt aangeboden door Cellpad gevestigd te Baarle-Nassau.

 

 1. Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn in Euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Voordat de bestelling door de klant wordt bevestigd is de volledige prijs (inclusief verzendkosten) bekend. Prijzen en andere gegevens vermeld op de website zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

 

 1. Orderbevestiging

De orderbevestiging is geen betalingsbewijs, maar uitsluitend een mededeling dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en wij uw bestelling hebben ontvangen.

 

 1. Betaling

Betaling van een online bestelling verloopt door middel van: overboeking, vooraf betaling via iDEAL. 

Voor internationale betalingen kan gebruik worden gemaakt van een lokale overboeking. Gebruik hiervoor de volgende codes.

IBAN: NL03INGB0006608964 en BIC: INGBNL2A. Artikelen die via een internationale overboeking worden betaald, worden 3 dagen gereserveerd. Indien na 3 dagen de betaling niet is ontvangen vervalt de bestelling

Extra bankkosten voor buitenlandse transacties zijn voor rekening van de koper.

Indien Cellpad na aanmaning een betaling niet binnen de gestelde termijn ontvangt wordt de vordering ter incasso uitbesteed. In dat geval is de
 koper tevens de daadwerkelijk gemaakte gerechtelijke en buitengerechtelijke incassokosten verschuldigd.

 

 1. Verzending & Levering

Cellpad streeft ernaar een bestelling tussen 5 en 10 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden naar het opgegeven adres. Overschrijding van deze 5 tot 10 werkdagen- verzendtermijn geeft geen recht op annulering. Cellpad zal wanneer een bestelling niet binnen 5 tot 10 werkdagen wordt verzonden dit zo spoedig mogelijk mededelen. De uiterlijke leveringstermijn bedraagt 30 dagen. Overschrijding van de -30 dagen leveringstermijn- geeft recht op annulering van de bestelling. Een overschrijding van de leveringstermijn wordt direct medegedeeld. Indien de koper de bestelling wenst te annuleren, wordt het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 10 dagen terugbetaald. Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten en verpakkingskosten bedragen in 2021 € 8,00 per pakket voor bezorging binnen Nederland. Voor EU landen en buiten EU landen zijn de prijzen op aanvraag.

Voor de verzending maakt Cellpad gebruik van de diensten van Postnl of DPD. Cellpad kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of verlies tijdens of na transport door Postnl of DPD.

 

 1. Ruilen & Retourneren

Mocht je bestelling toch niet aan je verwachtingen voldoen? Jammer, maar dat kan gebeuren! Deze dient dan binnen 7 dagen geruild dan wel geretourneerd te worden met uitzondering van maatwerk en custom producten. Lees hieronder hoe je jouw bestelling kunt retourneren.

 1. Stuur een email naar klantenservice@cellpad.nl + reden retour zending
 2. Het geretourneerde product dient ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking door ons te worden ontvangen.
 3. Verzendkosten van een retourzending komen voor rekening van de koper.
 4. Niet aangemelde retourzendingen worden niet in behandeling genomen
 5. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

In geval van retourneren heeft de koper de mogelijkheid het volledige aankoopbedrag gerestitueerd te krijgen. Terugbetaling geschiedt binnen 10 werkdagen.

 

 1. Reclameren & Aansprakelijkheid

Cellpad stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door het verkeerde gebruik van geleverde goederen. Cellpad is niet aansprakelijk voor enige schade die zou zijn voortgekomen uit het gebruik van de door haar geleverde producten. Cellpad is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van een vertraagde levering van een bestelling.

 

 1. Garantie & Service

In geval van een geschil of een klacht zal Cellpad deze in behandeling nemen en in alle redelijkheid trachten te komen tot een oplossing, in de zin van reparatie of vervanging. Is dit niet mogelijk dan wordt er overgegaan tot restitutie van het aankoopbedrag. In geval van een klacht kan de koper met zijn klacht terecht bij Cellpad.

Wij geven geen garantie op ritsen, knopen of enig ander soort sluitingen. Indien er een afwijking in het artikel aanwezig is, meld dit dan zo spoedig mogelijk via de e-mail. 

Cellpad streeft ernaar om de klacht binnen 30 dagen af te handelen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan wordt de koper op de hoogte gesteld van de vertragingsduur. Deze regeling geldt onverminderd de rechten en vorderingen die de wet aan de koper toekent.

 

 1. Privacy

Cellpad verstrekt geen persoonsgegevens van de klant aan derden. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van de verwerking, bezorging van uw bestelling en onze administratie.

 

 1. Model- prijs- en kleurafwijkingen

Wij behouden ons het recht voor op prijsafwijkingen en kleine model- en kleurafwijkingen. Deze afwijkingen zijn inherent aan onze werkwijze en kunnen niet altijd voorkomen worden. Bij grote afwijkingen in model, kleur en prijs zullen wij u vooraf inlichten. U heeft dan de mogelijkheid de koopovereenkomst kosteloos te ontbinden.

Door het plaatsen van een bestelling verklaart de klant zich zonder voorbehoud akkoord te gaan met bovenstaande algemene voorwaarden.

 

Op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.

 

Baarle-Nassau, 2021